6 MODURI DE A MENTINE ECHIPA TEHNICA FERICITA

   Organizarea evenimentelor necesita un efort de colaborare, iar asta înseamnă că trebuie să fii conștient de sarcinile celor cu care lucrezi. Echipa tehnica este doar unul dintre multele departamente care sunt implicate în productia unui spectacol. Ei fac mai mult decât să puna echipamenul pe pozitii, sau sa calibreze sistemul.

     Iată 6 moduri de a-i ajuta să-și facă treaba:

 

      Ascultați brief-ing-ul oferit de Departamentul Tehnic.

    Înaintea inceperii evenimentului, ei explică importanța fiecărui element. Vă ofera un brief-ing despre cum ar trebui purtate și returnate microfoanele, detaliaza, de asemenea, componentele fiecarui produs cerut de client.

   Amintiți-vă textele și respectati “scenariul”!

   Trebuie să faceți evenimentul exact așa cum a fost intenționat să fie, deoarece luăm linii și repere vizuale de la dvs. pentru efectele sonore și orchestră. Dacă vă uitati replicile sau nu vi le amintiti  in totalitate, managerul de scenă și echipa de sunet ar putea greși.

   Folosește repetițiile pentru a fi mai consecvent cu performanța ta.

   Pentru teatre/muzical-uri, probele de sunet si repetitiile sunt extrem de importante. Aveți repetițiile pentru a vă dezvolta rezistența și pentru a vă exersa momentele.

 

   Aveți grijă de echipamentul de sunet și accesoriile date de echipa tehnica!

   Microfoanele și transmițătoarele lor fără fir sunt echipamente foarte delicate. În același mod în care ești atent cu recuzita și costumele tale, acordă același respect și echipamentului de sunet.

   Vă rugăm să nu modificați transmițătoarele pentru corp deoarece puteți apăsa accidental ceva. Există o mulțime de lucruri care se pot întâmpla – s-ar putea să îl dezactivați accidental, să îl dezactivați sau să schimbați frecvența radio. Pentru a evita oricare dintre acestea, ar trebui să le lăsați în pace. Când vine vorba de accesoriile mici, aveți grijă să nu le pierdeți. Înțelegem că se întâmplă accidente, dar unele cazuri nefericite pot fi evitate.

   Informați-ne despre orice nelămurire!

   Ne-ar plăcea absolut dacă ne-ați spune orice nelămurire înainte să se întâmple ceva nefericit. Dacă peruca (sau pălăria) acoperă capul microfonului sau costumul este prea strâns pentru ca antena să fie îndoită, anunta-ne sa schimbam modul de amplasare astfel incat sa fie captat sunetul foarte clar. Aceste tipuri de probleme le putem remedia. Când vine vorba de plasarea microfonului, nu îl ajustați fără să ne spuneți, deoarece captarea acestui si modul in care se va auzi  va fi diferit.

   

   Ai încredere în noi – știm ce facem asa ca nu vă fie teamă să abordați echipa de sunet. Vă rugăm să cooperați cu noi .Fiti liniștiti pe scenă în timpul verificărilor microfonului și a sunetului și fii întotdeauna la timp pentru microfon. Uneori facem ajustări pentru că noi credem că ar fi mai bine să prevenim anumite probleme care pot aparea  într-un mod diferit. Când vă reamintim în continuare notele importante, aveți răbdare cu noi și înțelegeți că dorim cel mai înalt nivel de calitate a sunetului pentru spectacol.

   Înțelegem că artistii au și ei o mulțime de lucruri la care să se gândească. Totul se rezumă la asta - ascultați, fiți atenți și rămâneți amabili. În cele din urmă, noi toți (inclusiv fiecare departament) facem tot posibilul pentru a face spectacolul cât mai uimitor posibil.