POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

PRINSART SRL. cu sediul social in Bucuresti, inregistrata la Oficiul Registrul Comertului sub numarul J40/2202/1994, CUI: 5280246 în calitate de proprietar şi administrator al site-ului www.scenotehnica.ro și a tuturor altor domenii, subdomenii și aplicații alaturate acestuia, se angajeaza sa pastreze caracterul confidential al datelor de natura personala ale utilizatorilor, ajunse in posesia Prinsart SRLin momentul inregistrarii pe site sau a instalarii aplicatiilor, inregistrarii la newsletter sau prin alte modalități.

Scenotehnica.ro poate acumula date cu caracter personal si date cu caracter special, pe pagina siteului: www.scenotehnica.ro, numai cu acordul voluntar al Vizitatorului, in urmatoarele scopuri:

  • pentru a facilita accesul acestuia la serviciu;
  • pentru trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, in format exclusiv electronic (e-mail) si/sau telefonic (apel telefonic, SMS);
  • in scopuri statistice.

Scenotehnica.ro poate sa colecteze involuntar si alte date (adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume si versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alti parametri) furnizati de catre browserul internet prin intermediul caruia se face accesul la site si pot fi folosite de catre Scenotehnica.ro pentru a imbunatati serviciile oferite Clientilor sau Utilizatorilor sai, sau cu scop statistic; exceptie face cazul in care sunt incalcate prevederi ale documentului, in eventualitatea cazului in care rezultatul actiunilor Vizitatorului contravine intereselor sau produce pagube de orice natura de partea Scenotehnica.ro si/sau al eventualilor terti cu care Scenotehnica.ro are contracte de parteneriat in acel moment.

Vizitatorul are dreptul de a se opune colectarii datelor sale personale si sa solicite stergerea acestora, revocandu-si astfel acordul dat pentru document, si renuntand astfel la orice drept implicit specificat in acesta si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata pretinde celeilalte daune-interese.

Pentru exercitarea drepturilor, Vizitatorul se va adresa Scenotehnica.ro, conform datelor de contact disponibile pe site, valabile la acea data.

Folosindu-se de formularele disponibile pe site, Vizitatorul are dreptul de a modifica datele pe care le-a declarat initial pentru a reflecta orice modificare survenita, in cazul in care aceasta exista.

Politica de confidentialitate Scenotehnica.ro se refera doar la datele furnizate voluntar de catre Vizitator exclusiv pe site. Scenotehnica.ro nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara siteului.

Scenotehnica.ro se obliga ca datele colectate ale Vizitatorului sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, licentieze, transfere, etc. baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal sau special ale Vizitatorului vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate.

Exceptie va face situatia in care transferul/accesarea/vizualizarea/etc este ceruta de catre organele abilitate in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii evenimentului.

Scenotehnica.ro garanteaza ca datele personale ale unui Utilizator, colectate prin intermediul formularului de contact, vor fi folosite numai pana la solutionarea problemei comunicate de acesta, dupa care vor deveni date cu caracter exclusiv statistic.

Scenotehnica.ro nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date.