CE ESTE NEVOIE PENTRU A CONSTRUI O SCENA

   Dacă găzduiți evenimente muzicale, piese de teatru sau seri cu muzica in  locul dvs., atunci o scenă de spectacol poate îmbunătăți acel eveniment. Vă va crește performanța și va permite publicului să vadă mai bine. Cele două moduri de acțiune pe care majoritatea oamenilor le iau în considerare sunt cumpărarea unei scene portabile sau construirea unei scene permanente. După ce ați stabilit că aveți nevoie de o scena, trebuie să decideți ce opțiune va fi cea mai bună pentru locatia dvs. pe termen lung.

   Primul lucru in lumea montajului este ca structura trebuie sa fie proiectata pentru a raspunde cerintelor evenimentelor tale. Construirea unei scene este ceva care nu ar trebui făcut ca un proiect de bricolaj. Etapele făcute "în casă" pot fi nesigure și nu vor arată la fel de drăguțe sau profesionale precum cele făcute de un producător de renume sau de un furnizor care construiește scene permanente pentru evenimente. Un producător de renume vă va putea proiecta o scenă personalizată, de înaltă calitate si siguranta , care v-a satisface cerințele tuturor evenimentelor dumneavoastră.

   Există multe componente care alcătuiesc o scena și acest articol le va acoperi pe fiecare dintre ele.

Un producător de renume se v-a asigura că toate aceste piese funcționează perfect împreună. Dacă vă gândiți la o scenă portabilă, atunci multe aspecte trebuie luate în considerare înainte de a merge mai departe cu proiectul. 

   PLATFORMA

   Platforma în sine este cea mai importantă parte o scena portabila.  Va fi alcătuita din placi de scenă și suporturi care se combină pentru a face o platformă de scenă robustă. Unele scene portabile vor putea fi personalizate în diferite forme și machete pentru a satisface nevoile oricărui eveniment, așa că, dacă aceasta este una dintre cerințele dvs., asigurați-vă că ii comunicați acest lucru producătorului, astfel încât acesta să poată construi sistemul perfect pentru dvs., care este ușor de utilizat. 

   PLATFORMA PORTABILA

Aspectul scenei poate avea o varietate de suprafețe, de la covor la diferite finisaje de diverse culori. Există, de asemenea, diferite tipuri de suporturi de scenă, așa că asigurați-vă că discutați cu producătorul pentru a găsi cele mai bune solutii și suprafațe de punte pentru dvs.

 

    PE FUNDAL

   Există multe accesorii care pot fi adăugate unei platforme de scenă atât pentru estetică, cât și pentru funcționalitate. Fundalurile pot adăuga un aspect mai finisat unei scene portabile. Când evenimentul tău se termină, fundalul poate fi depozitat în mod eficient. Un fundal de la un producător va arăta, de asemenea, mai bine decât unul pe care îl faci singur și probabil se va stoca mai ușor.

   PLINTE/FUSTA

   La fel ca în cazul fundalului, plintele de scenă vor da scenei un aspect finit. Când obțineți o scenă și plinte de la un producător, acestea se vor integra perfect pentru că așa sunt proiectate și nu va fi cazul unei scene de bricolaj. Atât pentru plinta, cât și pentru fundal, doriți să fie realizat dintr-un material durabil, astfel încât să reziste mult timp și să fie spălat la mașină pentru a permite opțiuni de curățare ieftine.

   SCARA

  Va fi necesară o rampă și/sau o scară pentru a urca și a coborî pe scenă. De asemenea, fiți conștienți de cerințel atunci când vă gândiți la adăugarea unei rampe pe scenă. Un producător de scenă de renume ar trebui să facă, de asemenea, scări și rampe care să funcționeze perfect cu platformele lor. 

   BALUSTRADA

   Barele de protecție pot servi în două scopuri pe scena ta. Ele oferă siguranță, dar pot contribui și la a da scenei un aspect finit. În funcție de evenimentele pe care le găzduiești, balustradele pot fi mai mult sau mai puțin importante.

 Concluzia? 

  • o scenă portabilă completă este formată din multe părți diferite.
  • Cumpărarea de la un producător de încredere vă va asigura că toate aceste piese vor funcționa perfect împreună și vă va asigura că veți obține o platformă de scenă incredibil de sigură și robustă, care va satisface nevoile evenimentelor din unitatea dvs.