Ce tip de iluminat este potrivit pentru spectacole în aer liber?

   Ce tip de iluminat este potrivit pentru spectacole în aer liber? Mulți clienți nu știu cum să aleagă lumina de suprafață potrivită. Pe piață există multe feluri de lumini care luminează scena.

    În trecut, luminile scenei nu erau rezistente la apă și existau doar două opțiuni pentru un spectacol în aer liber:

    Puteți alege husa de ploaie (ca mai jos):

   Dar lumina de scenă poate fi agățată doar cu capul în jos și nu este capabilă să vă protejeze 100% corpurile de iluminat.

 

   O altă opțiune este domul impermeabil:

  V-ar putea proteja mai bine luminile, dar luminozitatea luminii va deveni mai slabă, în general, transmisia luminii este de numai aproximativ 80%, iar rata de impermeabilitate este doar IP54-IP55.

    Dar acum, mai ai o opțiune: iluminarea scenei rezistentă la apă IP66

 

   Dacă scena nu este departe, puteți alege o lumină par LED rezistentă la apă ca lumină de suprafață, cum ar fi LIGHT SKY PL1215:

   Rata de impermeabilitate în aer liber este IP66, 12 buc * LED RGBW de 15 W, cu funcție de zoom și durată de viață super lungă: 30000h!

   Reglare liniară a temperaturii culorii 2500K-10000K

   Faza de cap mobil joacă un rol important în spectacolul în aer liber:

   LIGHTSKY-SHARK 450 BEAM, adoptă becul USHIO 450W,

   Capac din aluminiu: rezistent la UV, la temperatură ridicată și la stropi de sare

   Sistem de răcire etanș cu control inteligent al temperaturii

   IP66 Rată de rezistență la apă și cu un sistem independent de amestecare a culorilor CMY!

   Acestea sunt elementele principale dintr-un spectacol rezistent la apă.

   Ce este RGB și CMY în iluminare?

   RGB/RGBW și CMY sunt două tipuri de sisteme de amestecare a culorilor.

   RGB/RGBW înseamnă roșu, verde, albastru și alb. RGB sunt culori primare.

   Oricare dintr-un grup de culori din care toate celelalte culori pot fi obținute prin amestecare. Cu cât amesteci și adaugi mai mult, cu atât lumina este mai puternică.

   CMY înseamnă Cyan, Megan, Yellow. Culoarea produsă de sistemul de amestecare a culorilor CMY se numește culoare subtractivă, deoarece reduce lumina reflectată necesară pentru ca sistemul vizual să recunoască culoarea. Sis
    Pentru iluminatul scenei, sistemul RGB/RGBW este întotdeauna utilizat în corpurile LED.

   În acest fel, led-urile sunt împărțite în 3 sau 4 grupuri de culori, pot fi obținute diferite culori de ieșire a luminii prin ajustarea luminozității fiecărui grup de culori de led.Și, de asemenea, au un alt tip folosit mai mult în zilele noastre, a adoptat cip LED RGB 3in1/RGBW 4in1, care poate face culori mai strălucitoare și mai moale.

  CMY este folosit mai ales în lumina tradițională a lămpii și sursa de iluminare a modulelor LED.

  Există trei roți de culoare, fiecare pentru o culoare, iar culoarea este de la întuneric la deschis, se potrivește cu aproape toate cerințele de culoare.

 De exemplu, acest Light Sky Aquabeam este un fascicul mobil super strălucitor cu grad de impermeabilitate IP54. Și-a arătat capacitatea extraordinară în concursul Eurovision din 2016 și concertele Six60 din 2022 în Noua Zeelandă, au uimit pe toată lumea.


   Și acest Super Scope Max, sursă de lumină LED de 1200 W, luminozitate ridicată, durată lungă de viață, protecție a mediului verde, radiație termică scăzută. Profil de spălare a spotului fasciculului, funcție 4 în 1.
   Ambele sunt adoptate un sistem de amestecare a culorilor CMY de înaltă calitate (vezi imaginile următoare), da, diferite roți CMY vor avea un efect diferit, unii producători ar putea dori să reducă costul prin tăierea colțurilor, de aceea când puneți 2 lumini cu funcție CMY și același lucru putere împreună pentru comparație și veți descoperi că culorile lor au diferențe uriașe.

credit:Lightsky