CELE MAI BUNE SISTEME DE SUNET IN 2023 - INTERIOR

    Există o varietate de sisteme de sunet disponibile pe piață, fiecare având avantaje și dezavantaje, dar cele mai bune sisteme de sunet pentru concerte depind de mai mulți factori, inclusiv mărimea locației, tipul de muzică și bugetul disponibil.

    În general, sistemele de sunet pentru concerte trebuie să aibă o putere mare și să fie capabile să livreze un sunet de calitate în întreaga locație, astfel incat  publicul să poată auzi toate instrumentele și vocile fără distorsiuni. 

    Iată câteva dintre cele mai populare sisteme de sunet pentru concerte:

    Line Array Systems: Aceste sisteme folosesc mai multe boxe de dimensiuni diferite pentru a crea un sunet puternic și clar în întreaga locație. Acestea sunt ideale pentru locații mari sau stadionuri.

    Point Source Systems: Aceste sisteme au o singură boxă/sursa , dar cu o putere mare și sunt ideale pentru locații mai mici sau cluburi.

    Subwoofere: Acestea sunt utilizate pentru a produce sunete de bas puternice și pot fi integrate cu alte sisteme de sunet pentru a oferi un sunet mai bogat și mai complet.

    Monitoare de scena: Acestea sunt utilizate pentru a oferi muzicienilor sunetul lor personalizat în timpul spectacolului. Acestea sunt esențiale pentru artiștii care cântă live și necesită un sunet precis pentru a-și interpreta muzica.

    În general, cele mai bune sisteme de sunet pentru concerte sunt cele care se potrivesc cel mai bine cu nevoile specifice ale locației și evenimentului. Este important să consulte un specialist în sunet pentru a determina care sistem este cel mai potrivit pentru evenimentul dvs. și să asigurați-vă că sistemul este configurat și calibrat corespunzător pentru a obține cel mai bun sunet posibil.

    Mai jos regasiti cateva din cele mai cunoscute de sisteme de sunet 

    1.KV AUDIO k-rig

    K-RIG constă din modulul mediu/înalt KT2.0 ,  cabinetul de bas sub KT2.15 și sistemul de amplificare și control K-PAK 2600. 

    În timp ce sistemele active mai mici pot funcționa adecvat la anumite niveluri, toate rămân fără putere atunci când vine vorba de acoperirea mulțimilor mari. Pe măsură ce nivelul crește, intervalul dinamic dispare și ajungeți la un sunet plat distorsionat cu puțină adâncime. K-RIG va rămâne dinamic și puternic până la niveluri de două ori mai mari decât cele mai multe topbox și subconfigurații convenționale. Proiectat și fabricat în Europa, K-RIG este rapid și ușor de configurat, încorporează componente de cea mai înaltă calitate și va oferi rezultate incredibile.

2. KV AUDIO EX26

    Sistem de boxe pe 2 cai, de mare fidelitate si calitate,compact, in ciuda dimensiunii reduse, claritate uimitoare pe parte de voce si reproducere muzica.
    Perfect pentru instalatii discrete si prezentari audio-video, unde calitatea sunetului este tot ce conteaza dar unde si dimensiunea conteaza.
    Dispune de noul driver de compresie NVPD intre doua woofere de 6'', complet echipat cu crossovere electronice, egalizator, si protectie a difuzoarelor.

    Caracteristici:
- realizat din lemn de mesteacancu strat polimeric protector
- iesire de 124dB , peak de 127dB cu gama dinamica foarte mare si nivel de zgomot redus
- putere totala de 370W cu sistem de management complet, on-board
- eficienta inalta, 350W, comutator al amplificatorului de frecvente joase
- distorsiune mica IM, Clasa AB, amplificator de inalta frecventa
- design compact, asimetric, ce permite a fi folosit in fata scenei sau la inaltime cu filtre High Pass pentru a ajusta egalizatorul si faza de raspuns
- Dispersie mare de 100° orizontal x 100° vertical
- Driver de compresie cu diafragma de nitrura de titan si bobina de 1.75'' (44mm), cu structura magnetica de neodim, pentru putere mare, distorsiuni foarte reduse si raspuns de frecventa mare
- Doua woofere de 6'' dispunand de structura magnetica din neodim care cresc considerabil puterea, scad distorsiunea si maresc linearitatea frecventei de raspuns
- un maner pe carcasa pentru manevrare si transport simplificat,dispunand de un punct de suspendare M10, un punct de suport OmniMount™ si alte patru de tip M6.
- Pe parti dispune aditional de puncte de tip M10
- indicatori LED pentru semnal,status ON.

3.  PA Yamaha DXR15

    Când vine vorba de componente audio, cum ar fi difuzoare, numele Yamaha nu are nevoie de prezentare. DXR15 își propune să ofere ascultătorilor un sunet clar, care este, de asemenea, surprinzător de puternic. Amplificatoarele 1100 Clasa D vă asigură că veți obține tipul de sunet care zguduie întreaga structură.

4. Bose F1 Model 812 Flexible Array

    Modelul Bose F1 poate fi o opțiune bună pentru dvs. dacă doriți o mulțime de opțiuni de personalizare și control asupra muzicii dvs. D  Dacă cauți ceva care să poată fi folosit în medii acustice provocatoare, aceasta ar putea fi cea mai bună opțiune. Indiferent de locul în care cântă, muzicienii nu ar trebui să aibă nicio reținere în a pune cele mai bune picioare în față.

    Pro
    Patru tipuri distincte oferă cea mai cuprinzătoare acoperire.
    Are un impact semnificativ.
    Este flexibil.

5. QSC K12 difuzor alimentat în 2 căi

    Dacă trebuie să măriți volumul muzicii, acesta este difuzorul potrivit pentru dvs. Sunetul este distribuit uniform și eficient în jurul locului în care îl veți folosi, datorită acoperirii verticale și orizontale de 75 de grade a QSC. În achiziția dumneavoastră sunt incluse un amplificator de clasă D de 1000 de wați și două sisteme bi-amplificate de 500 de wați. 

 

6. RCF EVOX JMIX8

    Când vine vorba de configurarea unui sistem PA, sistemul RCF EVOX este cea mai bună alternativă pentru cei care se tem de proces. O chitară electrică sau o chitară bas pot fi conectate direct la unitate pentru redare directă folosind modelatoarele de amplificatoare ale acestui mic line array și o gamă largă de efecte. Pentru a opera sistemul EVOX, descărcați aplicația gratuită pentru smartphone EVOX. Mixerul digital cu opt canale încorporat în computer poate fi controlat cu această aplicație, inclusiv câștig, niveluri, EQ și efecte. Consecința este o gamă largă de opțiuni pentru mixare, inclusiv capacitatea de a face acest lucru din scenă. RCF este vesel, incredibil de fiabil și, cel mai important, generează un sunet superb. Drept urmare, l-am inclus în turul nostru cu cele mai bune boxe PA portabile pentru următorul tău eveniment în aer liber.

7.Sistem activ Electro-Voice EVOLVE 50 BK

    Conceput pentru a oferi o combinatie fara compromisuri intre greutate redusa, aspect redus si calitate audio superioara, EVOLVE 50 stabileste un nou standard de performanta pentru sistemele cu coloane, cu alimentare. Alegerea perfecta pentru DJ, animatori mobili, trupe, cantareti / compozitori si orice loc unde este nevoie de un sunet portabil de inalta performanta - niciun alt sistem de coloane disponibil in prezent nu suna la fel de bine, arata la fel de elegant sau este la fel de usor de utilizat

    Una din functiile ce evidentiaza acest sistem de restul, pe langa posibilitatea de streaming bluetooth de inalta calitate audio, este posibilitatea de monitorizare si control cu ajutorul aplicatiei mobile QuickSmart Mobile.
Sistemul Evolve 50 vine in sprijinul clientiilor cu numeroase accesorii, precum huse sau troller pentru un transport si o portabilitate excelenta.