KV2 audio

    Doar pentru câteva minute, uitați tot ce ați citit despre designul sistemului de difuzoare și gândiți-vă la ceea ce definește cu adevărat un sunet clar și de calitate.

   Progresele tehnologice încearcă acum să încalce regulile fizicii, să se concentreze pe interfețe cu utilizatorul elegante și să creeze echipamente virtuale într-un efort de a economisi spațiu și bani. Procesarea digitală a sunetului este peste tot, producătorii se străduiesc să controleze fiecare aspect al reproducerii sunetului, dar în același timp ne îndepărtează din ce în ce mai mult de sursa originală, de timbrul și dinamica acesteia. Captarea emoției și a atmosferei unui spectacol a devenit secundară. La KV2, reproducerea adevărată a sunetului original și dinamica acestuia sunt elementele cheie în dezvoltarea produselor. S-au depășit tendințele din industrie și au încălcat standardele pentru a găsi cele mai bune soluții audio posibile, atât analogice, cât și digitale. Nu evalueaza pur și simplu performanțele sistemului pe baza specificațiilor publicate; este evaluata după zâmbetele de pe fețele oamenilor.

    Pe măsură ce trecem prin evoluția digitală, limitările imaginației  s-au extins în virtual, dar legile naturii nu pot fi negate. KV2 se strădueste să aduca arta și știința împreună, să dezvăluie adevărata emoție într-un spectacol. Produsele lor sunt concepute nu doar pentru a oferi o soluție pentru reproducerea sunetului; sunt construite cu intenția de a oferi audienței experiența optimă de ascultare și plăcere. Pentru a oferi ceva special, ceva dincolo de așteptări. KV2 construiește sisteme plug and play care vă economisesc bani, sunt rapid și ușor de configurat, potrivite pentru locații de toate dimensiunile și pur și simplu oferă o calitate superioară a sunetului oricărui produs concurent.

    Cu o distorsiune incredibil de scăzută și o definiție extrem de înaltă, sistemele cu sursă punctuală KV2 vă oferă capacitatea de a acoperi mai mulți oameni cu mai puține echipamente, oferind valoare reală în consolidarea sunetului de calitate.

    „Am depășit tendințele din industrie și am încălcat standardele din industrie pentru a găsi cele mai bune soluții audio posibile, atât analogice, cât și digitale. Nu evaluăm pur și simplu performanțele sistemului nostru pe baza specificațiilor publicate; o evaluăm după zâmbetele de pe fețele oamenilor.”

    Situat în Boemia de Sud, KV2 reprezintă multe dintre aspectele unice care îi văd pe producătorii din Europa de Est prosperă în aceste vremuri economice dificile. Este vorba despre oameni, loc și tradiții puternice în educație, arte și industrie. Înainte de cel de-al Doilea Război Mondial, Cehoslovacia era una dintre cele mai industrializate țări de pe pământ. Invaziile ulterioare ale țării i-au falimentat economia.

    Astăzi, țara prosperă din nou datorită rezistenței și muncii asidue a oamenilor săi. Unic în alcătuirea sa, KV2 se bazează pe moștenirea sa cehă.
Lucrul pe care îl observați imediat când vizitați KV2 este legătura puternică a angajaților cu ceea ce fac, interesul lor real pentru companie și dorința lor de a construi echipamente la cel mai înalt standard pentru utilizatorii finali din întreaga lume.

    Această unitate de 100.000 de metri pătrați este complet renovată pentru a satisface nevoile KV2. Am implementat linii de producție de ultimă generație și un atelier de vopsitorie de înaltă calitate. Am construit una dintre cele mai mari camere anecoice din lume pentru testare și extinderea laboratorului nostru de cercetare și dezvoltare, împreună cu noi birouri și depozite. Dar, în ciuda tuturor acestor lucruri, suntem încă localizați în micul oraș Milevsko, unde a început totul, angajând localnici și construind pe acele tradiții cehe puternice.

    Produselor lor sunt concepute special pentru fiecare nevoie:

  VHD5 Constant Power Point Source

 

SL Series

 

ES Series

 

EX Series

 

ESM Series

K-RIG System

 

500 Series

 

VHD Series

 

ESR Series

 

CS Series

 

ESD Series

 

ESP Amplifiers

 

Processors

 

JK - DI Boxes

 

credit kv2audio