Independence Day 2023

 

    O incredibilă aniversare de 4 iulie la Ambasada SUA, cu tema „San Diego, superbul oraș american”

    In ciuda ploii, evenimentul a fost o adevărată mărturie a bogatei țesături și diversități a culturii americane și sud-californiene.

    La eveniment au sustinut discursuri Doamna ambasador Kathleen Kavalec , presedintele Klaus Iohanis si prim ministru Romaniei Marcel Ciolacu .

    La atmosfera festivă a contribuit muzica încântătoare a trupei de Mariachi Los Platanos Official, talentaților Life On Mars Oficial, U.S. Navy Top Brass și Muzica Reprezentativa a M.Ap.N , care ne-au purtat în animatul oraș San Diego din California. Melodiile pline de viață și ritmurile molipsitoare i-au făcut pe toți să danseze și să se alăture festivităților.

 

 

    Implicarea noastra in proiect :Asigurarea echipamentelor de sunet,scena ,lumini, video led diplay, generator electric, ring de dans scenotehnica precum si asistenta tehnica pe toata perioada evenimentului.

   Provocare echipei noastre :  Echipa Scenotehnica  a asigurat suportul tehnic al acestui eveniment. Spatiul foarte vast in care a avut loc evenimentul a necesitat un sunet egal distribuit in toata zona , precum si atentia deosebita pe toate detaliile tehnice. (fotografii puse la dispozitie prin amabilitatea Ambasadei Statelor Unite Ale Americii la Bucuresti)

    Î