Sarbatorirea Incoronarii Majestatii sale Regele Carol al -III-lea si a Reginei Camila

    La Arenele BNR s-a  sărbătorit #Încoronarea Majestăților Lor Regele Carol al III-lea și Regina Camilla alături de diverși distinși demnitari români și britanici .

    Marele eveniment a început cu interpretarea Formației Oficiale a Ministerului Apărării Naționale a României/Muzica Reprezentativa a M.Ap.N -
    In discursul său de deschidere, ambasadorul Andrew Noble a subliniat relația specială pe care regele Carol al III-lea o are cu România: „Încoronarea de sâmbătă marchează începutul unei noi ere cu un rege care cunoaște bine această țară.. Majestatea Sa a găsit ceva important și profund în această țară, pe care majoritatea țărilor l-au pierdut de-a lungul secolelor.”
    Trupa Jukebox, trupa care a condus mulțimea pentru tot restul serii într-o cântare la cele mai cunoscute hituri britanice , a invitat oamenii de pe ringul de dans , sărbătorind la melodii și sărbătorind în adevărata  modă britanică.

    Implicarea noastra in proiect

    Asigurarea echipamentelor de sunet  , lumini si scenotehnica pentru intreg evenimentul.

    Provocare echipei noastre

    Spatiul foarte vast in care a avut loc evenimentul a necesitat un sunet egal distribuit in toata arena, precum si atentia deosebita pe toate detaliile tehnice.