Servicii Scenotehnica

    Dispunem de o scena acoperita cu dimensiuni de 12/10 m ideala pentru concertele si spectacolele in aer liber. La cerere putem construi diverse podium-uri pe diverse dimensiuni pentru spectacole, prezentari de moda sau diverse alte aplicatii.

    Sistemele de tip truss din aluminiu ne permit sa realizam diverse constructii, careuri sau porti folosite in special pentru standurile expozitionale din cadrul targurilor.

    De asemenea, scenele noastre pot fi accesorizate și asigurate cu balustradă, scări, împrejmuiri sau drapaje.

    PODIUM-URI DE PREZENTARE

    Flexibilitatea, versatilitatea și mobilitatea platformelor Nivtec - Flexibel permit diferite configurații sau forme în funcție de eveniment.De asemenea, scenele noastre pot fi accesorizate și asigurate cu balustradă, scări, împrejmuiri sau drapaje. Acestea pot fi folosite  la evenimente de modă, precum și  pentru ceremoniile de premieră sau deschidere a unui eveniment .

    PODIUM-URI MOBILE

    Potrivite atât pentru interior cât și pentru aplicațiile pe termen scurt în exterior. Podium-urile mobile sunt rezistente la apă și antialunecare, iar piesele sistemului sunt protejate împotriva coroziunii, asigurând longevitatea acestora.

     GRINZI 

     Oferim o varietate largă de grinzi tip truss disponibile în 4,3, sau 2 axe standard sau heavy duty, precum și elemente singulare: Lineare (0.2, 0.3, 0.5, 1, 2, 3, 4 m). Cercuri (3-12m).

 

Scenotehnica

spectacole, lansări de produse, târguri, prezentări de modă, structură metalică modulară. Sisteme de agățare și de instalare pe podea

rectangle
product 1

Scenă fixă 12/10 m

product 2

Scenă mobilă 8/6 m

product 3

Truss system

product 4

Podium de tip butec